Karhusaaren kauppa, Helsinki

Sivumme Facebookissa

Karhusaaren kauppa, Helsinki

Sivumme Facebookissa

Karhusaaren kauppa, Helsinki

Sivumme Facebookissa

Karhusaaren kaupasta löydät monipuolisesti tärkeimmät elintarvikkeet, kemikaalituotteet, polttonesteet, öljyt, hiilet, mullat ja muut tarvitsemasi tuotteet. Karhusaaren kaupan yhteydessä toimii myös kahvila, joka toivottaa tervetulleeksi maitse ja veneillä saapuvat saaristolaiset ja lomailijat. Aukioloaikamme vaihtelevat sesongin mukaan, joten tarkistathan ajankohtaiset kuulumiset myös Facebookista.

Karhusaaren kaupan aukioloajat

Toukokuussa 2022 ollaan auki joka päivä, 10-16

 

23.5 lähtien ollaan auki  joka päivä 10-17

 

3.6 - 6.8.2022 ollaan auki joka päivä 10-18

 

7.8 --> ollaan auki 10-17

 

Tankkaa Shellin tankkauspisteissä!

Voit tankata meillä niin veneet kuin autot. Meiltä löytyvät: 95 E10, 98 ja diesel. Veneilijöiden käytössä on korttiautomaatti silloin, kun kauppa on kiinni. Tervetuloa!

Kahvila Pikku Karhu

Istahda katetulle terassillemme, ja nauti näkymistä ja maistuvista kahvilatuotteistamme. Pääset nauttimaan kahvista vastapaistetun pullan kera ulkoterassilla, nauttien samalla kauniista merimaisemista ja ohi lipuvista veneistä.

Karhusaaren kauppa

Tervetuloa Karhusaaren kauppaan ostoksille! Olemme tunnettu saaristolaisten, retkeilijöiden ja veneilijöiden välietappi. Meiltä saat aina iloista palvelua! Pyrimme kuuntelemaan asiakkaidemme tarpeita, joten voit aina ehdottaa mahdollisia lisäyksiä tuotevalikoimaamme tai palveluihimme.

Yhteystiedot

Kauppalaiva Christina Butiksbåten / Karhusaaren Kauppa

Björnsövägen 34
00890 Helsinki

 09 877 1095

 siw.ahonen@gumbostrand.fi