Karhusaaren kauppa, Helsinki

Karhusaaren kaupasta löydät monipuolisesti tärkeimmät elintarvikkeet, kemikaalituotteet, polttonesteet, öljyt, hiilet, mullat ja muut tarvittavat. Karhusaaren kaupan yhteydessä toimii myös kahvila, joka toivottaa tervetulleeksi maitse ja veneitse saapuvat saaristolaiset ja lomailijat. Aukioloaikamme vaihtelevat sesongin mukaan, joten tarkistathan ajankohtaiset kuulumiset myös Facebookista »

Karhusaaren kaupan aukioloajat

12.8-2.9 joka päivä 10-18

3.9-16.9 joka påivä 10-17

17.9-31.10  perjantai lauantai sunnuntai  10-16  (muina päivinä suljettu)

Marraskuussa, joulukuussa ja tammikuussa ainoastaan auki lauantai- sunnuntai 10-16

Tankkaa Shellin tankkauspisteissä - voit tankata meillä niin veneet kuin autot. Tankkaa: 95 E10, 98 tai Diesel.Veneille korttiautomaatti kun kauppa on kiinni.

Tervetuloa!

Karhusaaren kauppa

Tervetuloa Karhusaaren kauppaan ostoksille! Olemme tunnettu saaristolaisten, retkeilijöiden ja veneilijöiden välietappi. Meiltä saat aina iloista palvelua, pyrimme kuuntelemaan asiakkaidemme tarpeita, joten voit aina ehdottaa mahdollisia lisäyksiä tuotevalikoimaamme tai palveluihimme.

Pikku Karhu -kahvila

Istahda katetulle terassillemme ja nauti näkymistä ja maittavista maistuvista. Pääset nauttimaan kahvisi vastapaistetun pullan kera ulkoterassille nauttien samalla kauniista merimaisemista ja ohi lipuvista veneistä.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Kauppalaiva Christina Butiksbåten
Björnsövägen 34
00890
HELSINKI
siw.ahonen@gumbostrand.fi
www.kauppalaivachristina.fi
Karhusaarentie 34, Helsinki